Hillside House by Zack de Vito

Zack|de Vito Architecture + Constraction designed this contemporary three-level 4,000 square foot residence located in Mill Valley, California.



“The minimal, elongated facade mimics the axis of the road where, only minutes from town,  more dog walkers pass going to the trail head than do cars. Upon entry the house evokes a modern, grown-up treehouse as a double height glazing frames sweeping views across the valley – opening to large decks for true indoor/outdoor living.” – Zack|de Vito



“The house is high tech and highly energy efficient with a photovoltaic system, heat pump and heat recovery system amongst many other implementations. Materials are pre-weathered or maintenance-free to provide a minimal backdrop to living.  An open plan at the main level with private spaces at bedroom areas create a natural function for entertaining or every day family use.” – Zack|de Vito






Read More…

Related Posts